Oversigt med priser – Flot udvalg

LEGO opbevaringsbokse

LEGO er og bliver det ultimative legetøj. Børn i alle aldre kan bygge alt muligt af det, og alle dele kan kombineres i det uendelige. Derfor findes der da også LEGO på langt de fleste børneværelser. Ofte findes der endda virkeligt meget af det.

De populære klodser kan godt komme til at fylde en del, når der er mange af dem. Derfor skal der findes en smart løsning til opbevaringen og deraf LEGO opbevaringsbokse.

En kasse er det smarteste

Når legen med LEGO er godt i gang, så kan klodserne godt ligge spredt ud over hele hjemmet. Det kan derfor godt tage noget tid at få det ryddet op igen. Den smarteste måde at klare det på er ved at smide hele baduljen op i en kasse.

Det er forholdsvis nemt, og så går det også stærkt. Det kan i princippet være en hvilken som helst kasse, der bliver brugt til formålet, men skal det være ekstra smart og tjekket, så kan I bruge de særlige LEGO opbevaringsbokse til det.

De findes i forskellige udgaver, og de fås i forskellige størrelser.

Hvilke LEGO opbevaringsbokse findes der?

Der findes faktisk temmelig mange LEGO opbevaringsbokse. De kan være udformet forskelligt, men der er ingen tvivl om, at de er lavet af LEGO. Nogle af dem ligner forstørrede LEGO klodser, nogle er udformet som et LEGO ansigt, nogle ligner værkstøjskasser og andre er skuffer.

De har de originale LEGO former og farver, så ingen kan være i tvivl om, hvad der er i kasserne.

En ekstra finesse er, at LEGO boksene kan stables. Nøjagtigt, som klodserne kan. De kan også fint kombineres, og har barnet eller børnene særligt meget LEGO, så kan det sorteres i nogle opbevaringsbokse, så der kommer lidt system i det.

Når de første LEGO opbevaringsbokse er fyldt, så kan der heldigvis suppleres med nogle flere.

LEGO opbevaringsbokse

En stor boks eller flere små?

Hvis samlingen af LEGO primært består af dine egne klodser fra din eller dine forældres barndom, så er der måske ikke så meget system i dem. Så kan det være helt fint at opbevare dem alle sammen i én stor kasse. Er der også, eller primært, nogle tema-klodser eller nogle, der specifikt skal bruges til at samle en bestemt figur, så kan det give god mening at have dem i nogle mindre kasser. Så roder det hele ikke sammen, og det er nemmere at finde klodserne til det særlige byggeri.

Hvis den samlede LEGO samling består både af en masse almindelige klodser og nogle særlige, så kan I med fordel have både en stor fælleskasse og nogle mindre til temaerne eller til de særlige LEGO figurer fra æsker.

Sørg i hvert fald gerne for, at familiens LEGO klodser bliver opbevaret og passet godt på, for det er jo sådan med disse legendariske plastikklodser, at de holder for evigt. De kommende generationer vil bestemt få lige så meget glæde af dem, som både dine forældre, du og dine unger har haft.

Læg gerne dem alle sammen ned i de flotte og praktiske LEGO opbevaringsbokse. Der ligger de godt.