Oversigt med priser – Flot udvalg

Opbevaringsglas

Opbevaringsglas er en super simpel og alligevel gennemtænkt, samt ideel for dit køkken. De giver dig et hurtigt overlbik, så du nemt kan finde dine ting, når du tydeligt kan se dem.

Om det er til dit køkken eller andet brug, så kan det være smart at anvende et opbevaringsglas til dine ting. Det kan f.eks. være til madvarer, så du kan se, hvor meget du har tilbage. Desuden kan de anvendes til at organisere dit hjem og især dit køkken på en ordentlig måde.

Så hvis du er på udkig efter nogle opbevaringsglas, så er du kommet til det rette sted. Her er forskellige størrelser samt former, så du kan finde nogle, der passer perfekt til dig.

Opbevaringsglas: Funktionel og moderne opbevaring

Kender du det, at opbevaring nogle gange bliver kedelig og ordinær? Med opbevaringsglas slipper du for netop de to ting. De moderne glas til opbevaring er i tiden populære – og det er med ganske god grund! Læs med her for at få mere information om de smarte og flotte opbevaringsglas.

Funktionel opbevaring

Der er mange gode grunde til at købe sig opbevaringsglas. Udover at de ofte er flotte, simple og enkle i sit design, så er de også super funktionelle. De kan således både stå gemt i et skab eller en skuffe, pynte på en hylde eller stå fremme på køkkenbordet.

Selvom opbevaringsglas for de fleste er en god idé og en smart opbevaringsløsning, så kan der altså også ses små ulemper i forbindelse med denne opbevaringsmulighed til madvarer.

Fordele og ulemper med opbevaringsglas

Selvom der er mange gode grunde til at købe opbevaringsglas til dit køkken, så er der altså også nogle ulemper. Kig med her, for at få plusser og minusser ved dem.

Fordele

Enkelt design

En af de klare fordele ved opbevaringsglassene er, at de har et enkelt design. De passer til de fleste hjem, og kan naturligt indgå i indretningen, lige meget hvordan dit hjem udtrykker sig.

Overblik

Med glasbeholdere har du et overblik over hvilke varer du har på lager. Uden at skulle åbne glasset, kan du se igennem siderne og ind på indholdet. På den måde kan du også nemt se, hvor meget du har tilbage.

Holdbarhed

Med en lukket beholder holder dine varer bedst – og det samme gør sig altså gældende med en glasbeholder. Derfor er det en stor fordel at opbevare madvarer i lukket glas.

Ulemper

Gennemsigtigt

Selvom det er en fordel at glasset er gennemsigtigt, så kan det også være en ulempe. Når glasset er gennemsigtigt vil de fleste nok foretrække, at glasset er fyldt og pænt, i hvert fald hvis det står fremme. Derfor kan det altså godt være en ulempe at opbevare sine varer i en glasbeholder.

Upraktisk – fedtede fingre

Det kan være svært at undgå fedtede fingre på glas. Så hvis dine glas til opbevaring står fremme, er det altså også med at være opmærksom på, at fedtede fingre let ses på glas, især når lyset rammer – akkurat ligesom på vinduer.

Opbevaringsglas

Sådan kan opbevaringsglassene bruges

Opbevaringsglas kan bruges til at opbevare en masse forskellige fødevarer og andre tørvarer. Nedenfor ser du en liste over hvilke varer, som glassene kan bruges som opbevaringsbeholdere til.

  • Mel
  • Sukker
  • Nødder, mandler
  • Krydderier
  • Salt
  • Havregryn
  • Kerner, korn, frø
  • Morgenmadsprodukter
  • Popcornskerner

Der er altså mange gode grunde til at have glas til opbevaring i sit køkken. Glassene har oftest et let udtryk, som pynter i de fleste hjem, og samtidigt gør køkkenet og hjemmet mere personligt end ellers. De giver også et lidt anderledes og pænt look i forhold til opbevaringsbokse.

Opbevaringsglas kan købes mange steder, både i forretninger som isenkræmmerbutikker, boligforretninger osv. Udover de fysiske butikker vil du helt sikkert kunne finde nogle flotte glas, i de størrelser du er på jagt efter, i onlinebutikker på nettet.