Oversigt med priser – Flot udvalg

Opbevaringsbokse køkken

Opbevaringsbokse til køkkenet er praktiske og giver dig mulighed for at organisere dit køkken. De giver dig også mulighed for at opbevare din mad og andre ting, som hører til i køkkenet.

Der er rig mulighed for at finde en boks til dit køkken, der passer til netop dit behov. Du kan blandt andet stable boksene, så du nemmere kan overskue dine ting. Det kan også give bedre organisering af dit køleskab. Med boksene får du også mulighed for at holde skadedyr væk fra dine ting, samt maden.

Her finder du flere typer af opbevaringsbokse til køkkenet. Der er både opbevaringskrukker samt opbevaringsbøtter til mad.

Krukker, bøtter og bokse

Rosendahl Grand Cru Opbevaringsglas 0,25 L.
Pris 65kr
Rosendahl Grand Cru opbevaringsglas 0,5 liter
Pris 79kr
Rosendahl Grand Cru Opbevaringsglas 1 L.
Pris 99kr
Rosendahl Grand Cru Opbevaringsglas 1,5 L.
Pris 107kr
Kilner Opbevaringsglas med låg
Pris 99kr
Bodum Presso Opbevaringsglas 25 cl 4 stk.
Pris 193kr
HAY Borosilicate opbevaringsglas, 35 cl, jadegrøn
Pris 199kr
HAY Borosilicate opbevaringsglas, 60 cl, klar
Pris 216kr
OXO POP Container set i 5 dele
Pris 400kr
OXO POP container 2,1 liter
Pris 105kr
OXO POP container kvadratisk 0,4 L
Pris 79kr
OXO POP container kvadratisk 1,6 L
Pris 95kr
Eva Solo Legio Nova opbevaringskrukke 0,7 L
Pris 225kr
Eva Solo Legio Nova opbevaringskrukke 1 L
Pris 249kr
RIG-TIG Store-It opbevaringsboks, 0,5 L
Pris 119kr
RIG-TIG Store-It opbevaringsboks, 1,5 L
Pris 167kr
RIG-TIG Store-It opbevaringsboks, 1 L
Pris 149kr
Electrolux Vakuumopbevaringsboks 2 stk.
Pris 295kr
Bosch MMZV0SB0 opbevaringsboks med vakuumfunktion, 0.75 L
Pris 556kr
Bosch MMZV0SB1 opbevaringsboks med vakuumfunktion, 1.5 L
Pris 595kr
Bosch MMZV0SB2 opbevaringsbokse med vakuumfunktion, 2 stk
Pris 911kr
Bosch MSZV0FC2 opbevaringsbokse med vakuumfunktion, 2 stk
Pris 575kr
TILBUD
Spar 45
Opbevaringsboks i hjerteform, 8 stk.
Pris 39kr
3 stk. madopbevaringsbokse
Pris 129kr
Opbevaringsboks MADISON str. 50 x 70 x 30 cm.
Pris 89kr
Sistema KLIP IT Opbevaringsboks blå - 3 L
Pris 42kr
Sistema KLIP IT Opbevaringsboks blå - 300 ml
Pris 22kr
Sistema KLIP IT Opbevaringsboks blå - 380 ml
Pris 21kr
Sistema Bake it Opbevaringsboks m.kop hvid 3,25 bake it - 1 stk
Pris 59kr
Sistema KLIP IT PLUS Opbevaringsboks blå - 450 ml
Pris 21kr

Opbevaringsbokse – køkken: Uundværlige og funktionelle

De fleste har nok haft følelsen af, at køkkenskabene og køkkenskufferne nær er ved at flyde over. Hvorfor ikke komme problemet til livs med smarte, funktionelle opbevaringsbokse, som kan skabe ro og orden i både dit sind og i køkkenet? Her kan du blive meget klogere på opbevaringsbokse til køkkenets funktioner.

Hvad er en opbevaringsboks’ funktion?

En opbevaringsboks’ funktion er som det i ordet lyder at opbevare ting. Med opbevaringsbokse til køkkenet får du mulighed for at opbevare dine madvarer og tørvarer organiseret og praktisk. På den måde kan du nemmere skabe overblik og orden i køkkenet. Udover madvarer og tørvarer kan du med en opbevaringsboks få styr på redskaber til køkkenet, hvad end det drejer dig om piskeris, stavblender, decilitermål eller noget helt fjerde.

Fordele og ulemper ved opbevaringsbokse til køkkenet

Der er mange gode grunde til at anskaffe sig opbevaringsbokse til køkkenet, og kun få ulemper. Her sætter vi fordele op mod ulemperne, således at du kan få et overblik over, om opbevaringsbokse til køkkenet er noget for dig.

Fordele:

Stables i skuffen

Med opbevaringsbokse får du som udgangspunkt mere plads i dine skabe og skuffer. Du kender sikkert til problemet med, at man ikke føler, at man kan udnytte pladsen i skabene optimalt, men med opbevaringsbokse kommer du problemet til livs. Her får du nemlig mulighed for at stable tingene, og på den måde få plads til mere.

Funktionel

Opbevaring i bokse er funktionel, da du kan sætte labels på boksene. Det betyder at du nemt kan få overblik over hvilke madvarer du har med at gøre. Derudover slipper du for, at et hul i melposen eller sukkerposen vil resultere i en skuffe fyldt med madindhold. Med en opbevaringsboks til køkkenet får du altså orden i skufferne og skabene

Bedre holdbarhed

Med opbevaringsbokse forhindrer du dine madvarer i at blive for gamle eller gå i forrådnelse før tid. Med bøtter som lukker tæt, skal du nemlig ikke være bekymret for varernes holdbarhed – i hvert fald ikke ud over det sædvanlige.

Ulemper:

Fylder meget

En ulempe ved opbevaringsbokse til køkkenet er, at de fylder meget, hvis de ikke er i brug. Hvis boksene ikke er fyldt op, er der brugt unødig plads i skabet eller i skufferne. Det er altså den største ulempe ved brug af opbevaringsbokse køkken.

Opbevaringsbokse køkken

Opbevaringsbokse til køkkenet med særlige funktioner

Hvis du har planer om at bruge opbevaringsbokse til mad, så er det en god idé at kigge efter dem med særlige funktioner. Du kan både finde opbevaringsbokse lavet til kød, grøntsager, ost, tørvarer og meget mere. På den måde er du med til at optimere varernes holdbarhed, og på den måde få mere glæde af boksene.

Der er altså mange gode grunde til at anskaffe sig nogle opbevaringsbokse til køkkenet, såfremt du er til orden, funktionalitet og holdbarhed. Opbevaringsboksene har et hav af brugsmuligheder, som du med fordele kan få glæde af i dit køkken, hvad end du vil bruge bokse til madvarer, tørvarer eller køkkenredskaber.