Oversigt med priser – Flot udvalg

Plast opbevaringsbokse – Gør din oprydning i hverdagen nemmere

Plast opbevaringsbokse har i lang tid været populære og kan gøre din hverdag meget nemmere. De fås i forskellige størrelser og design. De praktiske bokse af plast giver dig mulighed for at få styr på tingene.

Her finder du flere slags, som du nemt kan anvende til opbevaring i dit hjem.

TheSaladbar opbevaringsboks - 8 rum
Pris 199kr
TILBUD
Spar 20
Endeavour opbevaringsbokse - Foodbox - Kvadratiske
Pris 279kr
TILBUD
Spar 80
SmartStore Classic 5 opbevaringsboks - 8 stk.
Pris 299kr
TILBUD
Spar 50
SmartStore Classic 14 opbevaringsboks - 10 stk.
Pris 449kr
TILBUD
Spar 100
SmartStore Classic 15 opbevaringsboks - 10 stk.
Pris 499kr
TILBUD
Spar 50
SmartStore Classic 31 opbevaringsboks - 6 stk.
Pris 549kr
TILBUD
Spar 30
SmartStore Classic 50 opbevaringsboks - 3 stk.
Pris 419kr
TILBUD
Spar 1
SmartStore opbevaringskasser - Compact Clear - 4 dele
Pris 299kr
TILBUD
Spar 50
SmartStore affaldsspandesæt - Collect - Hvid
Pris 549kr
TILBUD
Spar 1
SmartStore opbevaringskasser - Compact Clear - 4 dele
Pris 249kr
TILBUD
Spar 50
SmartStore Classic 4 opbevaringsboks - 4 stk.
Pris 229kr
TILBUD
Spar 50
SmartStore affaldsspandesæt - Collect - Sort
Pris 549kr
TILBUD
Spar 170
Mepal opbevaringsbokse - Modula - 7 stk.
Pris 329kr
TILBUD
Spar 50
Endeavour opbevaringsbokse - Foodbox - Rektangulære
Pris 249kr
Electrolux Vakuumopbevaringsboks 2 stk.
Pris 295kr
Bosch MMZV0SB0 opbevaringsboks med vakuumfunktion, 0.75 L
Pris 556kr
Bosch MMZV0SB1 opbevaringsboks med vakuumfunktion, 1.5 L
Pris 595kr
Bosch MMZV0SB2 opbevaringsbokse med vakuumfunktion, 2 stk
Pris 911kr
Bosch MSZV0FC2 opbevaringsbokse med vakuumfunktion, 2 stk
Pris 575kr
Lékué Flip opbevaringsbokse, sæt med 2, grøn
Pris 264kr
Lékué Flip opbevaringsbokse, sæt med 2, grå
Pris 320kr
Rosti Modula opbevaringsbokse, 7 stk.
Pris 380kr
Joseph Joseph Nest opbevaringsbokse med låg
Pris 320kr

Det er svært at stå op tidligt om morgen for at tage på arbejde eller skole. Der er mange, som vil ofre lidt ekstra tid om morgen for lige at få 5 minutters søvn ekstra. Snooze-metoden er noget, som har gjort, at mange har fået travlt med at komme ud ad døren, og det bliver kun værre, hvis man ikke kan finde sine ting.

Hvis du bruger lidt ekstra tid og energi på at rydde op og organisere dit hjem, ville du nok blive overrasket over, hvor effektiv din hverdag kan blive. Hvert rum i dit hjem har en masse potentiale for at blive organiseret, så du nemmere kan finde præcis det, som du leder efter.

Køkkenet og plast opbevaringsbokse

Køkkenet er et af de bedste rum at organisere, da det er fyldt med ting, som hyppigt bliver taget i brug. Det første trin bør altid være at tjekke, om du har noget, som du ikke tager i brug. Den bedste måde at organisere køkkenet på er at opdele. Du kan med fordel købe plast opbevaringsbokse, som er suveræne til at have alverdens ting i fra krydderier til småkageforme.

Du vil sagtens kunne have dem i dine skuffer og skabe, så du nemmere kan få fat i lige præcis, hvad du leder efter – også selvom det er på øverste hylde. Fordelen ved plast opbevaringsbokse er, at de er billige, holdbare og nemme at gøre rene. De giver dig en mulighed for at forbedre dit køkkens indretning på en hurtig og billig måde.

Plast opbevaringsbokse

Bryggerset

Du kan nemt gøre dit bryggers meget mere overskuelig med bare et par hylder og kasser. Du kan nemt og hurtigt skrue en masse hylder på en ledig væg. En stor fordel vil være at opdele alle dine rengøringsartikler, opvaskemiddel og makkerløse sokker i farvekoordinerede plast opbevaringsbokse.

Hvis du kører et farvesystem, vil du være i stand til at vide, hvad der er i hver kasse uden at skulle kigge ned i den. Du kan også bruge bryggerset til at opbevare alle de ting, som der ikke bliver brugt dagligt, men heller ikke sjældent nok til at havne på loftet.

Plast opbevaringsbokse i soveværelset

Hvis du gerne vil blive hurtigere til at gøre dig klar om morgenen, så er dit skab et godt sted at starte. Det som tager længst tid om morgenen er som regel at vælge, hvilket tøj man vil have på. Du kan bruge plast opbevaringsbokse til at opdele dine sokker, dit undertøj og nattøj, så du nemt og hurtigt kan finde, hvad du skal bruge i stedet for at rode rundt i alt dit tøj.

Du kan også med fordel bruge opbevaringsbokse til at opbevare tøj, som ikke bliver brugt så tit, såsom sæsontøj og kostumer.

Badeværelset

Du lægger måske ikke mærke til, hvor meget du har til at ligge i dine badeværelsesskabe. Du vil ikke fortryde at opbevare alle dine sæber, cremer og andre flydende ting i opbevaringskasser, så dine håndklæder ikke bliver våde, hvis de skulle blive utætte. Du vil desuden have nemmere ved at finde lige præcis det, som du leder efter uden at skulle rode igennem en skuffe fyldt med tandpastatuber og cremer.