Oversigt med priser – Flot udvalg

Lufttætte opbevaringsbokse

Lufttætte opbevaringsbokse giver dig mulighed for at bevare din mad i længere tid. De kan også anvendes til at skabe orden i dit køkken, så du bedre kan organisere dine ting. De giver dig et overblik, så du nemmere kan danne dig et overblik over dine ting og din mad.

En lufttæt opbevaringsboks hører med til det moderne køkken, når du blandt andet gerne vil bekæmpe madspild. Samtidig kan du nemmere gemme din mad.

Her finder du nogle forskellige modeller, som kan være med til at gøre din hverdag lidt nemmere. Der er blandt andet lufttætte beholdere, bøtter og glas.

Lufttætte beholdere

Lufttætte opbevaringsbokse – Gør det nemt i køkkenet

Lufttætte opbevaringsbokse er uundværlige i køkkenet. Når du har rester tilovers fra aftensmaden, eller når du vil have en frisk, velsmagende og sprød frokost på jobbet, er de praktiske bokse perfekt.

Pakker du normalt frokost i stanniol eller madpapir, ved du alt om, at maden kan komme til at smage af de andre råvarer, som du opbevarer i din frokostpose.

Opbevaringsbokse med de lufttætte låg findes i alle størrelser og former. De kan bruges til organisering af forskellige fødevarer, grøntsager og frugter i køleskabet, og de egner sig til madpakker til dig selv og familien.

Fordelene ved at bruge lufttætte opbevaringsbokse

De moderne, lufttætte opbevaringsbokse til madvarer er lavede til at kunne forlænge holdbarheden på dine fødevarer. De er lavet i praktiske designs, som gør det muligt at stable flere bokse ovenpå hinanden.

Du kan blandt andet få glæde af følgende fordele, når du anvender boksene derhjemme:

  • Du sparer penge på udgifter til stanniol, folie og fryseposer
  • Du gavner miljøet
  • Du får den bedste organisering af dit køleskab
  • Dine snittede madvarer eller rester fra måltider holder sig længere
  • Boksene fås i mange udgaver, farver og designs
  • De er perfekte som madkasser
  • Er fryseegnede
  • Tåler vask i opvaskemaskine

Én af de helt store og betydningsfulde elementer ved boksene er deres miljøvenlighed. Stanniol og folie er ressourcetungt tilbehør, og brugen af dem belaster vores miljø. Med praktiske bokse kommer du både til at gavne vores miljø og din pengepung. Fremfor at købe tilbehør til indpakning af fødevarer, kan du vaske dine opbevaringsbokse og på dén måde spare penge og ressourcer.

Lufttætte opbevaringsbokse

Undgå madspild med lufttætte opbevaringsbokse

Uanset om du bor alene eller har en stor familie, kan det være svært at tilberede den præcise mængde mad. Der vil ofte være rester til overs, som du kan bruge til nem aftensmad i morgen eller hurtig frokost. I boksene kan du opbevare både kolde og varme madvarer og retter. Det kan være en rest lasagne, du vil fryse ned, så du har nem aftensmad til en anden dag. Eller du kan bruge en boks til madpakker for alle medlemmer i familien.

Med de mange valgmuligheder kan du vælge lufttætte opbevaringsbokse i forskellige størrelser.

Dette gør det nemt at smøre madpakker og give dine børn friske bær, snittede æbler eller pærer eller en portion pastasalat med i skole.

Når der ikke kommer luft ned til de madvarer, som du opbevarer i boksene, forlænges holdbarheden af maden. Derved undgår du madspild, og dit madbudget kommer til at række længere.

Vær miljøbevidst med en lufttæt opbevaringsboks

De funktionelle bokse bidrager positivt til miljøet på flere måder. De forlænger friskheden af din mad, og de sparer dig for at købe folie og stanniol.

Boksene kan bruges til masser af formål, og de er nemme at rengøre, så du kan få glæde af dem igen og igen. Det kan være praktisk at have forskellige størrelser af lufttætte opbevaringsbokse derhjemme. Derved kan du organisere din mad i køleskabet, og du kan give dig selv de mest indbydende, velsmagende og sunde frokoster med på job.

Alt i alt er lufttætte opbevaringsbokse meget nyttige og praktiske.