Som husejer har du helt sikkert en masse ting, som du skal have opbevaret. Men har du nu også plads til det?

Først og fremmest vil du gerne være i stand til at opbevare dine ting på en forsvarlig måde. Der er ikke meget sjov ved at de går i stykker eller bliver slidte, når de blot ligger stille.

Så hvilke muligheder har du?

Benyt pladsen omkring dit hus til opbevaring

Du har sikkert i forvejen diverse møbler, som du benytter til udendørs brug. Hvorfor ikke benytte muligheden for at bruge din udendørs plads? Du kan også tænke over om dine havemøbler kan tåle at stå ude hele året, eller om de skal pakkes væk til vinteren.

Du skal selvfølgelig være sikker på at det er genstande, som kan holde til at blive opbevaret udenfor.

Derudover skal du overveje hvilken periode, at du vil have dem opbevaret. Er det hele året? Måske kun sommerperioden?

Klimaet har en helt klar betydning for dine muligheder for opbevaring.

Den kolde periode

Vinteren er ofte den mest udfordrende periode for hvilke muligheder du har for opbevaring.

Her er det især vigtigt at du benytte en udendørs opbevaringsboks til formålet.

Den vil være med til at beskytte dine ting mod vejret og især hvis der falder sne.

Den varme periode

Foråret og sommeren er lidt nemmere at håndtere. Du skal selvfølgelig tage højde for regn og især solen. En udendørs opbevaringsboks er stadig at foretrække, så dine ting kan ligge trygt og godt dernede.

En god idé er at finde en hængelås til din boks, så du ikke får stjålet dine ting.

Hvad kan du opbevare udendørs?

Det er lidt et spørgsmål du skal stille dig selv. Det kommer igen an på, hvad du er villig til at stille udenfor.

Men nogle af disse ting kan eksempelvis være:

  • Haveredskaber: Dette kan blandt andet skovle, river, hækkeklipper, koste og så videre. Disse plejer at kunne tåle udendørs opbevaring, da de er beregnet til dette. Du kan dog med fordel gemme dem væk under halvtag, i en opbevaringsboks eller på anden vis skåne dem for vind og vejr.
  • Drivhus genstande: Du har helt sikkert en masse ting, som du benytter i forbindelse med et drivhus. Hvis dit drivhus i forvejen ikke er særlig stort, kan det være en god idé at fjerne ubrugte genstande fra drivhuset. Det kan være overskydende jord sække, vandkander og diverse andre produkter, såsom gødning. 
  • Ubrugt sportsudstyr: Har du bolde, ketcher eller andet udstyr du kun benytter om sommeren alligevel? Benyt chancen for at opbevare det udenfor. 
  • Campingudstyr: Hvis du ejer en campingvogn eller et telt, som du benytter til teltcamping, så har du sikkert også en masse andet udstyr i forbindelse med dette. Det kan du også opbevare udenfor.

Vigtigst af alt er at du holder øje med hvor tæt opbevaringsboksen er. Kan den klare især de kolde perioder? Du skal også være opmærksom på at tingene kan tåle fugt, da det vil opstå med de skiftende årstider. Du kan også med fordel anvende et skur til dine havemøbler, så du kan have dem opbevaret her uden at de tager skade.